O nas

 

Tisk v spletni tiskarni FotkarPRINT

Tisk je del celovite ponudbe podjetja Foto"S" iz Kočevja, ki na spletu nastopa pod imenom Fotkar.com.

Ponudbo zaokrožujemo s fotografiranjem in oblikovanjem za poslovne namene in za potrebe v vašem privatnem življenju.
 

Ogromna ponudba tiska, vrhunska kvaliteta in ugodne cene.

Ta neverjeten nabor izdelkov, ki ga nudi spletna tiskarna FotkarPRINT si preprosto MORATE pogledati. Raznovrsten tisk na papir, tekstil, keramiko in različne umetne materiale pa zagotavlja ne samo, da vam bomo natisnili tisto kar potrebujete, pač pa boste našli tudi marsikatero idejo za promocijo vašega podjetja, okrasitev vašega doma ali za različna darila. 

  

Enostavno naročanje tiska 24/7 - pregledne cene 

Naročanje tiska v spletni tiskarni FotkarPRINT je zelo enostavno, saj vas na vsakem koraku spremljajo navodila, s katerimi vas primemo za roko in vas vodimo po celem postopku.

Vas zanima opcijska cenovna ponudba, če boste naročili več sto, več tisoč kosov ali pa morda samo enega?

No problem!!! 

Pri vsakem izdelku pa boste lahko določili tudi termin dobave na vaš naslov. 

 

Bi radi sami oblikovali vaše ideje?

Morda imate ideje in želje, da bi sami oblikovali vaše izdelke, pa ne veste kako, ali pa nimate dragih programov za oblikovanje.

Za ta namen vam spletna tiskarna FotkarPRINT nudi prijazen  program za oblikovanje DESIGN ONLINE. Če imate smisel za oblikovanje boste na ta način lahko naredili do tiska vse sami in tako prihranili veliko denarja.

 

 

Nimate idej, nimate časa?

Tudi v tem primeru imamo rešitev za vas. Oblikovanje, naročanje in tisk prepustite nam. Poveste nam le vaše želje. Na ta način boste dobili zanimive rešitve in s tem prihranili vaš dragoceni čas.

 

 

Potrebujete naše fotografske storitve?

Bodisi, da potrebujete kvalitetne fotografije potrebne za tisk vaših tiskovin, bodisi za kakšne druge namene nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo posredovali nezavezujočo ponudbo.